

Menu
Rilette van Makreelfilet
Foreleitjes, Capucine, Mierikswortel
***
Bluefin Tonijn Akami Crudo
Hangop, Berberis, Venkel Yuzu Ponzu Rijst
of
Bresaola della Valtellina DOP
Biet, Ricotta, Vijg, Franse Berglinzen
***
Iberische Sardine Escabèche
Calvados komkommer, Graanmosterd Room
***
Gebrande Zalm Millefeuille
Pistache, Vermouth, Aardpeer Saffraan Mousseline
of
Franse Houtduif à l'Orange
Shiso, Sanguine, Tangerine, Amandel
***
Granaatappel Chiffon Cake
Açai, Citroentijm, Crème Normande
seizoensmenu 70
wijnarrangement 32
Mogen we vragen om bij reservatie jullie keuze voor het
voor- en hoofdgerecht in de opmerkingen te vermelden,
zodat we jullie optimaal kunnen bedienen.
Indien u een allergie heeft voor
bepaalde voedingsstoffen, gelieve
dit op voorhand te melden zodat wij
tijdig een alternatief kunnen vinden.
Aangezien we in onze keuken werken met dagverse
seizoensgebonden producten, kan het gebeuren
dat het menu afwijkt van bovenstaande.


