top of page
Hoekje linksboven.png
Hoekje linksboven.png

Menu

 

 

Rilette van Makreelfilet

Foreleitjes, Capucine, Mierikswortel

***​

​​

Bluefin Tonijn Akami Crudo

Hangop, Berberis, Venkel Yuzu Ponzu Rijst

of

Bresaola della Valtellina DOP

Biet, Ricotta, Vijg, Franse Berglinzen

​***

​​

Iberische Sardine Escabèche

Calvados komkommer, Graanmosterd Room

***​

Gebrande Zalm Millefeuille

Pistache, Vermouth, Aardpeer Saffraan Mousseline

of

Franse Houtduif à l'Orange

Shiso, Sanguine, Tangerine, Amandel

​​

​***

​​

Granaatappel Chiffon Cake

Açai, Citroentijm, Crème Normande

​​​​

seizoensmenu  70
wijnarrangement 32
​​

Mogen we vragen om bij reservatie jullie keuze voor het

voor- en hoofdgerecht in de opmerkingen te vermelden,

zodat we jullie optimaal kunnen bedienen. ​​​​​​​

​​​​

Indien u een allergie heeft voor

bepaalde voedingsstoffen, gelieve

dit op voorhand te melden zodat wij

tijdig een alternatief kunnen vinden.

Aangezien we in onze keuken werken met dagverse

seizoensgebonden producten, kan het gebeuren

dat het menu  afwijkt van bovenstaande.

Hoekje linksboven.png
Hoekje linksboven.png
Groot Logo x4 AuPetitPlasir.png
bottom of page